Hopp til hovedinnhold
Hva leter du etter?
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
Matprodukt
Velg matprodukt
Egg
Meieri
Kjøtt
Grønnsaker
Teknologi
Velg teknologi
Høytrykk
Mikrobølger
Pulserende elektriske felt
Ultralyd
UV-lys
Plasma-aktivert vann
Kvalitetstrekk
Velg produktinfo
Bærekraft
Holdbarhet
Mattrygghet
Næringsverdi
Marked og innovasjon
UV-lys
Eksperter
Robbie McGill
Process Technologist
robbie.mcgill@campdenbri.co.uk
+44 (0) 1386 84 2464
Danny Bayliss
New Technology Research Manager
danny.bayliss@campdenbri.co.uk
+44 (0) 1386 842130
Artikler
UV-lys: Veiledning for markedskommunikasjon
Bruk av UV-C-lys på næringsmidler
Kan UV-lys redusere sykdomsfremkallende bakterier i kjøtt?
Matsvinnets rolle ved miljøanalyser av prosesserte matvarer
Hvor bærekraftige er nye prosesseringsteknologier?
Emballasje til bruk ved UV-lys
Hvordan påvirkes holdbarheten på kyllingkjøtt?
See more articles
Testresultater
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket flatbiff
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst
Mikrobiell reduksjon i UV-C-behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin
Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin
Se flere testresultat