Illustrasjonsbildet for Matprodukt

Egg

Egg finnes i mange ulike matprodukter. Derfor er det viktig å vite hva som skjer med egg og eggeprodukter når de behandles med innovative prosesseringsteknologier.

Hvordan påvirkes Egg av de ulike teknologiene

Mål Høytrykk
Høytrykk
Mikrobølger
Mikrobølger
Pulserende elektriske felt
Pulserende elektriske felt
Ultralyd
Ultralyd
Plasmaaktivert vann
Plasmaaktivert vann
UV-Lys
UV-Lys
Holdbarhet Påvirker
Mattrygghet
Farge Påvirker
Tekstur Påvirker
Tap av væske
Harskhet
Næringsverdier
Fordøybarhet Påvirker
Påvirker
Påvirker
Allergener

Publikasjoner

Tittel År Språk Tema Forfatter
Effect of processing technologies on the digestibility of egg proteins 2021 English Næringsverdi, Egg Zuhaib F. Bhat, James D. Morton, Alaa El-Din A. Bekhit, Sunil Kumar,
Hina F. Bhat