UV-lys
UV-lys kan inaktivere bakterier på overflaten av matvarer. Dette er allerede tatt i bruk på brødvarer, men for emballerte varer er denne teknologien fortsatt under utvikling i laboratoriet.
      UV-lys kan inaktivere bakterier på overflaten av matvarer. Dette er allerede tatt i bruk på brødvarer, men for emballerte varer er denne teknologien fortsatt under utvikling i laboratoriet.
| Mål | Egg  | 
        Meieri  | 
        Kjøtt  | 
        Grønnsaker  | 
        Frukt  | 
        
    
            
|---|---|---|---|---|---|
| Holdbarhet | 
                                          Påvirker i liten grad   Gjelder kylling                                                           | 
                            ||||
| Mattrygghet | 
                                                              Flere resultater   Gjelder svin og kylling                                       | 
                            ||||
| Farge | |||||
| Tekstur | |||||
| Tap av væske | |||||
| Harskhet | |||||
| Næringsverdier | |||||
| Fordøybarhet | |||||
| Allergener |