Skip to main content
What are you looking for?
Sustainability
Market and innovation
About innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Sustainability
Market and innovation
About innovativefoodprocessing.no
Food product
Choose food product
Eggs
Dairy
Meat
Vegetables
Technology
Choose technology
High pressure
Microwaves
Pulsed electric fields
Ultrasound
UV-light
Plasma activated water
Characteristic
Choose product info
Sustainability
Shelf life
Food safety
Nutrition
Market and innovation
UVC light
Experts
Robbie McGill
Process Technologist
robbie.mcgill@campdenbri.co.uk
+44 (0) 1386 84 2464
Danny Bayliss
New Technology Research Manager
danny.bayliss@campdenbri.co.uk
+44 (0) 1386 842130
Articles
UV-lys: Veiledning for markedskommunikasjon
Bruk av UV-C-lys på næringsmidler
Kan UV-lys redusere sykdomsfremkallende bakterier i kjøtt?
Matsvinnets rolle ved miljøanalyser av prosesserte matvarer
Hvor bærekraftige er nye prosesseringsteknologier?
Emballasje til bruk ved UV-lys
Hvordan påvirkes holdbarheten på kyllingkjøtt?
See more articles
Test results
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket flatbiff
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst
Mikrobiell reduksjon i UV-C-behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin
Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin
See more test results