Bruk av UV-C-lys på næringsmidler … er dekket av ikke-penetrerbar emballasje (f.eks. etiketter) eller ligger … på en rekke produkter, som utvendig emballasje eller overflaten på frukt, … som en…
Emballasje for PEF-behandlede produkter … prosesseringen, så kan en rekke typer emballasje, som for eksempel poser, brett, … informasjonen, så vil valget av type emballasje og emballasjemateriale … ta…
Emballasje til bruk ved høytrykksbehandling … og plastflasker er godt egnet som HP-emballasje. Glass og metall (hermetikk) er … Men det kan være viktig å benytte en emballasje som gir optimal fyllingsgrad…
Emballasje til bruk ved mikrobølger … vann eller fett og sveller. Slik emballasje er i prinsippet egnet i … i mikrobølgeovner og dette gjelder også emballasje. Et typisk eksempel er poser … … Ved…
Emballasje til bruk ved ultralyd-prosessering … så kan bruke en rekke typer emballasje, som for eksempel poser, brett, … dekontaminering osv.) Valget av type emballasje og emballasjemateriale vil … ta…
Emballasje til bruk ved UV-lys … bør vurderes når man skal gjøre valg om emballasje og sikkerhetsvurdering av … emballasjemateriale. … Emballasje … Emballasje til bruk ved UV-lys …
Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst … på 85°C for 2 sin UV-C-penetrerbar emballasje (rundt 65 % UV-C-penetrasjon). … bacteria … TVC … Enterobacteriaceae … Emballasje … Holdbarhet etter …
Hvor bærekraftige er nye prosesseringsteknologier? Svaret på dette spørsmålet avhenger både av produkt og hvilke bærekraftkriterier som vektlegges. Alle de seks teknologiene som omtales her kan øke matvarenes holdbarhet, og dermed…
Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling? … med 100 % CO2 og enten behandlet med emballasje med modifisert atmosfære eller … (emballering med modifisert emballasje), ingen behandling Vesentlige …
Hvordan påvirkes blomkål av høytrykk og mikrobølger? … varmebehandles etter at den er pakket i emballasje som er tett for luft og …
Høytrykksprosessering i matindustrien … er fleksibel og tåler vann. Mer om emballasje for høytrykksprosessering … høyt trykk Maten må pakkes i fleksibel emballasje, altså ikke glass eller metall …
Markedskommunikasjon for innovativ mat Når matprodusenter skal lage strategier for markedskommunikasjon, er det lurt å være åpen om innovative prosesseringsmetoder. Søketreff i filvedlegg.
Matsvinnets rolle ved miljøanalyser av prosesserte matvarer … for rett håndtering, anvende riktig emballasje til rett produkt og promotere … verdikjeden, lagringsmetode og riktig emballasje til rett produkt. Derfor kan vi…
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst … for 85 °C for 2 sin UV-C-penetrerbar emballasje (rundt 65 % UV-C-penetrasjon). … måle mikrobiell reduksjon. … Listeria … Emballasje … Mikrobiell reduksjon i UV…
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket flatbiff … for 85 °C for 2 sin UV-C-penetrerbar emballasje (rundt 65 % UV-C-penetrasjon). …
Mikrobiell reduksjon i UV-C-behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin … for 85 °C for 2 sin UV-C-penetrerbar emballasje (rundt 65 % UV-C-penetrasjon). … for å måle mikrobiell reduksjon. … Emballasje … Listeria … Mikrobiell …