Hopp til hovedinnhold
Hva leter du etter?
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
Matprodukt
Velg matprodukt
Egg
Meieri
Kjøtt
Grønnsaker
Teknologi
Velg teknologi
Høytrykk
Mikrobølger
Pulserende elektriske felt
Ultralyd
UV-lys
Plasma-aktivert vann
Kvalitetstrekk
Velg produktinfo
Bærekraft
Holdbarhet
Mattrygghet
Næringsverdi
Marked og innovasjon
Kjøtt
Eksperter
Danny Bayliss
New Technology Research Manager
danny.bayliss@campdenbri.co.uk
+44 (0) 1386 842130
Testresultater
Hvordan påvirkes kyllingens holdbarhet av ulike behandlinger?
Hvor godt fordøyes proteiner i kylling?
Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling?
Kan PEF forbedre spekematproduksjon?
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket flatbiff
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst
Mikrobiell reduksjon i UV-C-behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin
Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin
Kan PEF fryse kylling raskere?
Se flere testresultat