Skip to main content

What are you looking for?

  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Site logo

    • Food product
      Choose food product
      • Eggs
      • Dairy
      • Meat
      • Vegetables
    • Technology
      Choose technology
      • High pressure
      • Microwaves
      • Pulsed electric fields
      • Ultrasound
      • UV-light
      • Plasma activated water
    • Characteristic
      Choose product info
      • Sustainability
      • Shelf life
      • Food safety
      • Nutrition
      • Market and innovation

    Meat

    Experts
    Foto av Danny Bayliss

    Danny Bayliss

    New Technology Research Manager
    danny.bayliss@campdenbri.co.uk
    +44 (0) 1386 842130

    Test results

    Kyllingfiletene ligger klar til CO2-metting

    Hvordan påvirkes kyllingens holdbarhet av ulike behandlinger?

    SEC of peptides generated during in vitro digestion

    Hvor godt fordøyes proteiner i kylling?

    Kyllingfileter i skiver

    Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling?

    Spekemat

    Kan PEF forbedre spekematproduksjon?

    Picture of shrink wrapped beef sample

    Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket flatbiff

    Picture of in pack chicken breast

    Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst

    Picture of shrink wrapped pork

    Mikrobiell reduksjon i UV-C-behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin

    Kyllingfileter

    Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst

    Vacuumpakket kyllingfilet

    Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst

    Svinekjøtt i biter

    Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin

    Frossen kyllingfilet

    Kan PEF fryse kylling raskere?

    See more test results

    Contact person

    Project manager:
    Tone Mari Rode
    Phone: +47 90 72 72 53
    tone.mari.rode@nofima.no

    INOBOX

    • About innovativefoodprocessing.no
    • About iNOBox
    • Partners