Skip to main content
What are you looking for?
Sustainability
Market and innovation
About innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Sustainability
Market and innovation
About innovativefoodprocessing.no
Food product
Choose food product
Eggs
Dairy
Meat
Vegetables
Technology
Choose technology
High pressure
Microwaves
Pulsed electric fields
Ultrasound
UV-light
Plasma activated water
Characteristic
Choose product info
Sustainability
Shelf life
Food safety
Nutrition
Market and innovation
Meat
Experts
Danny Bayliss
New Technology Research Manager
danny.bayliss@campdenbri.co.uk
+44 (0) 1386 842130
Test results
Hvordan påvirkes kyllingens holdbarhet av ulike behandlinger?
Hvor godt fordøyes proteiner i kylling?
Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling?
Kan PEF forbedre spekematproduksjon?
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket flatbiff
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst
Mikrobiell reduksjon i UV-C-behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin
Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin
Kan PEF fryse kylling raskere?
See more test results