Hopp til hovedinnhold
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

  • Mattrygghet UV-lys
    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon

UV-lys og Mattrygghet

Artikler

Ulike slag kjøtt: Kylling, storfe, svin

Kan UV-lys redusere sykdomsfremkallende bakterier i kjøtt?

See more articles

Testresultater

Picture of shrink wrapped beef sample

Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket flatbiff

Picture of in pack chicken breast

Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst

Picture of shrink wrapped pork

Mikrobiell reduksjon i UV-C-behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin

Kyllingfileter

Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst

Vacuumpakket kyllingfilet

Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst

Svinekjøtt i biter

Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin

Se flere testresultat

Kontaktperson

Prosjektleder:
Tone Mari Rode
Tel:  +47 907 27 253
tone.mari.rode@nofima.no

Info om nettstedet

  • Om nettsiden
  • Om iNOBox-prosjektet
  • Partnere
  • Tilgjengelighetserklæring (bokmål)