Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst … på 85°C for 2 sin UV-C-penetrerbar emballasje (rundt 65 % UV-C-penetrasjon). … bacteria … TVC … Enterobacteriaceae … Emballasje … Holdbarhet etter …
Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling? … med 100 % CO2 og enten behandlet med emballasje med modifisert atmosfære eller … (emballering med modifisert emballasje), ingen behandling Vesentlige …
Hvordan påvirkes blomkål av høytrykk og mikrobølger? … varmebehandles etter at den er pakket i emballasje som er tett for luft og …
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst … for 85 °C for 2 sin UV-C-penetrerbar emballasje (rundt 65 % UV-C-penetrasjon). … måle mikrobiell reduksjon. … Listeria … Emballasje … Mikrobiell reduksjon i UV…
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket flatbiff … for 85 °C for 2 sin UV-C-penetrerbar emballasje (rundt 65 % UV-C-penetrasjon). …
Mikrobiell reduksjon i UV-C-behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin … for 85 °C for 2 sin UV-C-penetrerbar emballasje (rundt 65 % UV-C-penetrasjon). … for å måle mikrobiell reduksjon. … Emballasje … Listeria … Mikrobiell …
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin … for 85 °C for 2 sin UV-C-penetrerbar emballasje (rundt 65 % UV-C-penetrasjon). … for å måle mikrobiell reduksjon. … Emballasje … Salmonella … Listeria … …
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst … for 85 °C for 2 sin UV-C-penetrerbar emballasje (rundt 65 % UV-C-penetrasjon). … reduksjon. … Salmonella … E.coli … Emballasje … Reduksjon av patogener i UV-C …