Hvordan mikroorganismer påvirkes av høytrykk … monocytogenes, Escheichia coli, Salmonella, Vibrio og en rekke andre …
Hvordan ulike mikroorganismer påvirkes av trykk … monocytogenes, Escheichia coli, Salmonella, Vibrio og en rekke andre …
Kan UV-lys redusere sykdomsfremkallende bakterier i kjøtt? … for å se detaljer) : Ulike resultater. Salmonella: Ingen reduksjon Stafylokokker: … på de to bakteriene som ble testet. Salmonella: Mindre mottakelig for …
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst … av bakterier på 1,49 ± 0,36 cfu/100 ml. Salmonella var mindre mottakelig, med en … på rundt 4 log CFU/100 ml av enten Salmonella eller E.coli. Kyllingbrystene…
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin … reduksjon i patogennivået for verken Salmonella eller Staph. aureus. Det ble … 6 og 6 log CFU/100 ml for henholdsvis Salmonella, Listeria mono og Staph aureus…