Hopp til hovedinnhold
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon
5 treff
Nullstill søk
  • (-) Artikkel
  • Generell
  • Testresultat
Bakterie utsatt for høyt trykk

Hvordan mikroorganismer påvirkes av høytrykk

… monocytogenes, Escheichia coli, Salmonella, Vibrio og en rekke andre …

Hvordan ulike mikroorganismer påvirkes av trykk

… monocytogenes, Escheichia coli, Salmonella, Vibrio og en rekke andre …
Ulike slag kjøtt: Kylling, storfe, svin

Kan UV-lys redusere sykdomsfremkallende bakterier i kjøtt?

… for å se detaljer) : Ulike resultater. Salmonella: Ingen reduksjon Stafylokokker: … på de to bakteriene som ble testet. Salmonella: Mindre mottakelig for …
Vacuumpakket kyllingfilet

Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst

… av bakterier på 1,49 ± 0,36 cfu/100 ml. Salmonella var mindre mottakelig, med en … på rundt 4 log CFU/100 ml av enten Salmonella eller E.coli. Kyllingbrystene…
Svinekjøtt i biter

Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin

… reduksjon i patogennivået for verken Salmonella eller Staph. aureus. Det ble … 6 og 6 log CFU/100 ml for henholdsvis Salmonella, Listeria mono og Staph aureus…

Kontaktperson

Prosjektleder:
Tone Mari Rode
Tel:  +47 907 27 253
tone.mari.rode@nofima.no

Info om nettstedet

  • Om nettsiden
  • Om iNOBox-prosjektet
  • Partnere
  • Tilgjengelighetserklæring (bokmål)