Hopp til hovedinnhold

Hva leter du etter?

  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

  • Bærekraft Høytrykk
    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon

    Høytrykk og Bærekraft

    Artikler

    Bilde av mat i emballasje

    Matsvinnets rolle ved miljøanalyser av prosesserte matvarer

    Bærekraftmerket reddik

    Hvor bærekraftige er nye prosesseringsteknologier?

    See more articles

    Testresultater

    Kyllingfiletene ligger klar til CO2-metting

    Hvordan påvirkes kyllingens holdbarhet av ulike behandlinger?

    Kylling pakkes i produksjonsanlegg

    Hvordan er miljøpåvirkningen fra kyllingproduksjon?

    Se flere testresultat

    Kontaktperson

    Prosjektleder:
    Tone Mari Rode
    Tel:  +47 907 27 253
    tone.mari.rode@nofima.no

    Info om nettstedet

    • Om innovativefoodprocessing.no
    • Om iNOBox-prosjektet
    • Partnere