Hopp til hovedinnhold
Hva leter du etter?
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
Matprodukt
Velg matprodukt
Egg
Meieri
Kjøtt
Grønnsaker
Teknologi
Velg teknologi
Høytrykk
Mikrobølger
Pulserende elektriske felt
Ultralyd
UV-lys
Plasma-aktivert vann
Kvalitetstrekk
Velg produktinfo
Bærekraft
Holdbarhet
Mattrygghet
Næringsverdi
Marked og innovasjon
Egg
Publikasjoner
Tittel
År
Language
Emne
Forfatter
Effect of processing technologies on the digestibility of egg proteins
English
English
Næringsverdi, Egg
Zuhaib F. Bhat, James D. Morton, Alaa El-Din A. Bekhit, Sunil Kumar, Hina F. Bhat
Se flere publikasjoner
Artikler
Metabolomikk – et verktøy til å studere innholdsstoffer i mat
Ultralyd: innvirkning på holdbarhet og mattrygghet
See more articles
Testresultater
Hvor lenge er eggemasse holdbar med høytrykk?
Hvordan påvirkes fordøyelsen av egg?
Se flere testresultat