Hopp til hovedinnhold

Hva leter du etter?

  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

  • Mattrygghet UV-lys
    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon

    UV-lys og Mattrygghet

    Artikler

    Ulike slag kjøtt: Kylling, storfe, svin

    Kan UV-lys redusere sykdomsfremkallende bakterier i kjøtt?

    See more articles

    Testresultater

    Picture of shrink wrapped beef sample

    Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket flatbiff

    Picture of in pack chicken breast

    Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst

    Picture of shrink wrapped pork

    Mikrobiell reduksjon i UV-C-behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin

    Kyllingfileter

    Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst

    Vacuumpakket kyllingfilet

    Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst

    Svinekjøtt i biter

    Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin

    Se flere testresultat

    Kontaktperson

    Prosjektleder:
    Tone Mari Rode
    Tel:  +47 907 27 253
    tone.mari.rode@nofima.no

    Info om nettstedet

    • Om innovativefoodprocessing.no
    • Om iNOBox-prosjektet
    • Partnere