Hopp til hovedinnhold

Hva leter du etter?

  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

  • Høytrykk Kjøtt
    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon

    Kjøtt og Høytrykk

    Nyttig informasjon om Kjøtt og Høytrykk
    Effects of HPP and Thermal Pasteurization in fruit and vegetable juices Bioavailability of nutrients in foods processed by HPP Effect of HPP in physiochemical properties and compounds of low molecular weight

    Testresultater

    Kyllingfiletene ligger klar til CO2-metting

    Hvordan påvirkes kyllingens holdbarhet av ulike behandlinger?

    SEC of peptides generated during in vitro digestion

    Hvor godt fordøyes proteiner i kylling?

    Kyllingfileter i skiver

    Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling?

    Se flere testresultat

    Kontaktperson

    Prosjektleder:
    Tone Mari Rode
    Tel:  +47 907 27 253
    tone.mari.rode@nofima.no

    Info om nettstedet

    • Om innovativefoodprocessing.no
    • Om iNOBox-prosjektet
    • Partnere