Hopp til hovedinnhold
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

  • Næringsverdi Pulserende elektriske felt (PEF)
    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon

Pulserende elektriske felt (PEF) og Næringsverdi

Artikler

Prøver klar for analyse.

Metabolomikk – et verktøy til å studere innholdsstoffer i mat

See more articles

Testresultater

SEC of peptides generated during in vitro digestion

Hvor godt fordøyes proteiner i kylling?

Kyllingfileter i skiver

Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling?

Proteinfordøyelighet av flytende og koagulerte prøver av hele egg prosessert på ulike måter.

Hvordan påvirkes fordøyelsen av egg?

Se flere testresultat

Kontaktperson

Prosjektleder:
Tone Mari Rode
Tel:  +47 907 27 253
tone.mari.rode@nofima.no

Info om nettstedet

  • Om nettsiden
  • Om iNOBox-prosjektet
  • Partnere
  • Tilgjengelighetserklæring (bokmål)