Hopp til hovedinnhold
Hva leter du etter?
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
Holdbarhet
UV-lys
Matprodukt
Velg matprodukt
Egg
Meieri
Kjøtt
Grønnsaker
Teknologi
Velg teknologi
Høytrykk
Mikrobølger
Pulserende elektriske felt
Ultralyd
UV-lys
Plasma-aktivert vann
Kvalitetstrekk
Velg produktinfo
Bærekraft
Holdbarhet
Mattrygghet
Næringsverdi
Marked og innovasjon
UV-lys og Holdbarhet
Nyttig informasjon om UV-lys og Holdbarhet
Shelf-life of food products treated with ultrasound (PDF)
Shelf-life of food products treated with PEF (PDF)
Artikler
Hvordan påvirkes holdbarheten på kyllingkjøtt?
See more articles
Testresultater
Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst
Se flere testresultat