Hopp til hovedinnhold
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

  • Høytrykk Egg
    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon

Egg og Høytrykk

Nyttig informasjon om Egg og Høytrykk
Effects of HPP and Thermal Pasteurization in fruit and vegetable juices (PDF) Bioavailability of nutrients in foods processed by HPP (PDF) Effect of HPP in physiochemical properties and compounds of low molecular weight (PDF)

Artikler

Prøver klar for analyse.

Metabolomikk – et verktøy til å studere innholdsstoffer i mat

See more articles

Testresultater

Eggemasse

Hvor lenge er eggemasse holdbar med høytrykk?

Proteinfordøyelighet av flytende og koagulerte prøver av hele egg prosessert på ulike måter.

Hvordan påvirkes fordøyelsen av egg?

Se flere testresultat

Kontaktperson

Prosjektleder:
Tone Mari Rode
Tel:  +47 907 27 253
tone.mari.rode@nofima.no

Info om nettstedet

  • Om nettsiden
  • Om iNOBox-prosjektet
  • Partnere
  • Tilgjengelighetserklæring (bokmål)