Hopp til hovedinnhold
Hva leter du etter?
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
Høytrykk
Egg
Matprodukt
Velg matprodukt
Egg
Meieri
Kjøtt
Grønnsaker
Teknologi
Velg teknologi
Høytrykk
Mikrobølger
Pulserende elektriske felt
Ultralyd
UV-lys
Plasma-aktivert vann
Kvalitetstrekk
Velg produktinfo
Bærekraft
Holdbarhet
Mattrygghet
Næringsverdi
Marked og innovasjon
Egg og Høytrykk
Nyttig informasjon om Egg og Høytrykk
Effects of HPP and Thermal Pasteurization in fruit and vegetable juices (PDF)
Bioavailability of nutrients in foods processed by HPP (PDF)
Effect of HPP in physiochemical properties and compounds of low molecular weight (PDF)
Artikler
Metabolomikk – et verktøy til å studere innholdsstoffer i mat
See more articles
Testresultater
Hvor lenge er eggemasse holdbar med høytrykk?
Hvordan påvirkes fordøyelsen av egg?
Se flere testresultat