Hopp til hovedinnhold
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

  • Pulserende elektriske felt (PEF) Kjøtt
    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon

Kjøtt og Pulserende elektriske felt (PEF)

Nyttig informasjon om Kjøtt og Pulserende elektriske felt (PEF)
Oversikt over bruksområder for PEF (PDF) Holdbarhet på ulike produkter som er behandlet med PEF (PDF)

Testresultater

SEC of peptides generated during in vitro digestion

Hvor godt fordøyes proteiner i kylling?

Kyllingfileter i skiver

Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling?

Spekemat

Kan PEF forbedre spekematproduksjon?

Frossen kyllingfilet

Kan PEF fryse kylling raskere?

Se flere testresultat

Kontaktperson

Prosjektleder:
Tone Mari Rode
Tel:  +47 907 27 253
tone.mari.rode@nofima.no

Info om nettstedet

  • Om nettsiden
  • Om iNOBox-prosjektet
  • Partnere
  • Tilgjengelighetserklæring (bokmål)