Hopp til hovedinnhold
Hva leter du etter?
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
Pulserende elektriske felt (PEF)
Kjøtt
Matprodukt
Velg matprodukt
Egg
Meieri
Kjøtt
Grønnsaker
Teknologi
Velg teknologi
Høytrykk
Mikrobølger
Pulserende elektriske felt
Ultralyd
UV-lys
Plasma-aktivert vann
Kvalitetstrekk
Velg produktinfo
Bærekraft
Holdbarhet
Mattrygghet
Næringsverdi
Marked og innovasjon
Kjøtt og Pulserende elektriske felt (PEF)
Nyttig informasjon om Kjøtt og Pulserende elektriske felt (PEF)
Oversikt over bruksområder for PEF (PDF)
Holdbarhet på ulike produkter som er behandlet med PEF (PDF)
Testresultater
Hvor godt fordøyes proteiner i kylling?
Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling?
Kan PEF forbedre spekematproduksjon?
Kan PEF fryse kylling raskere?
Se flere testresultat