Hopp til hovedinnhold
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

  • Høytrykk Kjøtt
    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon

Kjøtt og Høytrykk

Nyttig informasjon om Kjøtt og Høytrykk
Effects of HPP and Thermal Pasteurization in fruit and vegetable juices (PDF) Bioavailability of nutrients in foods processed by HPP (PDF) Effect of HPP in physiochemical properties and compounds of low molecular weight (PDF)

Testresultater

Kyllingfiletene ligger klar til CO2-metting

Hvordan påvirkes kyllingens holdbarhet av ulike behandlinger?

SEC of peptides generated during in vitro digestion

Hvor godt fordøyes proteiner i kylling?

Kyllingfileter i skiver

Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling?

Se flere testresultat

Kontaktperson

Prosjektleder:
Tone Mari Rode
Tel:  +47 907 27 253
tone.mari.rode@nofima.no

Info om nettstedet

  • Om nettsiden
  • Om iNOBox-prosjektet
  • Partnere
  • Tilgjengelighetserklæring (bokmål)