Hopp til hovedinnhold
Hva leter du etter?
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
Høytrykk
Kjøtt
Matprodukt
Velg matprodukt
Egg
Meieri
Kjøtt
Grønnsaker
Teknologi
Velg teknologi
Høytrykk
Mikrobølger
Pulserende elektriske felt
Ultralyd
UV-lys
Plasma-aktivert vann
Kvalitetstrekk
Velg produktinfo
Bærekraft
Holdbarhet
Mattrygghet
Næringsverdi
Marked og innovasjon
Kjøtt og Høytrykk
Nyttig informasjon om Kjøtt og Høytrykk
Effects of HPP and Thermal Pasteurization in fruit and vegetable juices (PDF)
Bioavailability of nutrients in foods processed by HPP (PDF)
Effect of HPP in physiochemical properties and compounds of low molecular weight (PDF)
Testresultater
Hvordan påvirkes kyllingens holdbarhet av ulike behandlinger?
Hvor godt fordøyes proteiner i kylling?
Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling?
Se flere testresultat