Hopp til hovedinnhold
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon
3 treff
Nullstill søk
  • (-) Artikkel
  • Generell
  • Testresultat
Bilde av en pakke ferdigmat inne i Nofimas nye Gigatherm mikrobølgeovn

Emballasje til bruk ved mikrobølger

… May 2018 amending Directive 94/62/EC on packaging and packaging waste. Deshwal, G.K., Panjagari, … overview of paper and paper based food packaging…

Emballasje til bruk ved UV-lys

… Kniefel, W. and Jäger, H. (2015) Post-Packaging Application of Pulsed Light for …
Picture of shrink wrapped beef sample

Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket flatbiff

… … microbial reduction … shrink-wrap … Packaging … Mikrobiell reduksjon i UV-C …

Kontaktperson

Prosjektleder:
Tone Mari Rode
Tel:  +47 907 27 253
tone.mari.rode@nofima.no

Info om nettstedet

  • Om nettsiden
  • Om iNOBox-prosjektet
  • Partnere
  • Tilgjengelighetserklæring (bokmål)