Hopp til hovedinnhold

Hva leter du etter?

  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

  • Pulserende elektriske felt (PEF) Egg
    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon

    Egg og Pulserende elektriske felt (PEF)

    Nyttig informasjon om Egg og Pulserende elektriske felt (PEF)
    Oversikt over bruksområder for PEF Holdbarhet på ulike produkter som er behandlet med PEF

    Artikler

    Prøver klar for analyse.

    Metabolomikk – et verktøy til å studere innholdsstoffer i mat

    See more articles

    Testresultater

    Proteinfordøyelighet av flytende og koagulerte prøver av hele egg prosessert på ulike måter.

    Hvordan påvirkes fordøyelsen av egg?

    Se flere testresultat

    Kontaktperson

    Prosjektleder:
    Tone Mari Rode
    Tel:  +47 907 27 253
    tone.mari.rode@nofima.no

    Info om nettstedet

    • Om innovativefoodprocessing.no
    • Om iNOBox-prosjektet
    • Partnere