Hopp til hovedinnhold
Hva leter du etter?
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
Næringsverdi
Meieri
Matprodukt
Velg matprodukt
Egg
Meieri
Kjøtt
Grønnsaker
Teknologi
Velg teknologi
Høytrykk
Mikrobølger
Pulserende elektriske felt
Ultralyd
UV-lys
Plasma-aktivert vann
Kvalitetstrekk
Velg produktinfo
Bærekraft
Holdbarhet
Mattrygghet
Næringsverdi
Marked og innovasjon
Meieri og Næringsverdi
Publikasjoner
Tittel
År
Language
Emne
Forfatter
Impacts of heat-induced changes on milk protein digestibility: A review
English
English
Næringsverdi, Meieri
Siqi Li, Aiqian Ye*, Harjinder Singh
Se flere publikasjoner
Testresultater
Hvordan fordøyes proteiner i "smart yoghurt"?
Se flere testresultat