Hopp til hovedinnhold
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

  • Pulserende elektriske felt (PEF) Egg
    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon

Egg og Pulserende elektriske felt (PEF)

Nyttig informasjon om Egg og Pulserende elektriske felt (PEF)
Oversikt over bruksområder for PEF (PDF) Holdbarhet på ulike produkter som er behandlet med PEF (PDF)

Artikler

Prøver klar for analyse.

Metabolomikk – et verktøy til å studere innholdsstoffer i mat

See more articles

Testresultater

Proteinfordøyelighet av flytende og koagulerte prøver av hele egg prosessert på ulike måter.

Hvordan påvirkes fordøyelsen av egg?

Se flere testresultat

Kontaktperson

Prosjektleder:
Tone Mari Rode
Tel:  +47 907 27 253
tone.mari.rode@nofima.no

Info om nettstedet

  • Om nettsiden
  • Om iNOBox-prosjektet
  • Partnere
  • Tilgjengelighetserklæring (bokmål)