Comparative Resistance of Bacterial Foodborne Pathogens to Non-thermal Technologies for Food Preservation Cebrián, G., Mañas, P. and Condón, S. År: 2016
Gelation and network structure of acidified milk gel investigated at different length scales with and without addition of iota-carrageenan Sone, Izumi; Hosoi, Moe; Geonzon, Lester C.; Jung, Hwabin; Descallar, Faith Bernadette; Bingjie, Hue; Matsukawaab, Shingo År: 2022
Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst … på 13 dager. … Pseudomonas … Lactic acid bacteria … TVC … Enterobacteriaceae … …
Hvordan mikroorganismer påvirkes av høytrykk … assisted HPP for the inactivation of bacteria, moulds and yeasts spores in …
Hvordan ulike mikroorganismer påvirkes av trykk … assisted HPP for the inactivation of bacteria, moulds and yeasts spores in …
Sosial bærekraft i norsk næringsmiddelindustri Sosial livsløpsanalyse (S-LCA) er en metode for å beregne, vurdere og dokumentere sosiale aspekter ved produkter og organisasjoner gjennom hele livssyklusen, og er her anvendt på…