Gå tilbake

Kontakt oss

Vi vil gjerne hjelpe deg! Hva ønsker du informasjon om?

Nettstedet Innovative Food Processing

  • Innhold: Prosjektleder Tone Mari Rode, fungerende
  • Funksjon: Webmaster Wilhelm Solheim

Teknologienes effekt på matvarer

  • Høytrykksprosessering: Tone Mari Rode
  • Mikrobølgeteknologi: Dagbjørn Skipnes
  • Pulserende elektriske felt: Guillermo Cebrián
  • Ultralyd: Guillermo Cebrián
  • Plasma-aktivert vann: James Walsh
  • UV-lys: Danny Bayliss

Teknologiene - innkjøp, utstyr

  • Høytrykksprosessering: NN, Hiperbaric
  • Mikrobølgeteknologi: NN, AMT
  • Pulserende elektriske felt: NN, Elea
  • Ultralyd: NN, ?
  • Plasma-aktivert vann: NN, ?
  • UV-lys: NN, UV Technology Group