Hopp til hovedinnhold
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Engelsk
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon
2 treff
Nullstill søk
  • Artikkel
  • (-) Publikasjon

Comparative life cycle assessment of plasma-based and traditional decontamination strategies on Norwegian ready-to-eat fresh spinach Conference proceeding in 12th International Conference on Life Cycle Assessment of Food 2020

… Comparative life cycle assessment of plasma-based and … in 12th International Conference on Life Cycle Assessment of Food 2020 …
Saxegård, Simon Alexander; Møller, Hanne; Valente, Clara; Svanes, Erik; Noriega, Estefania
År: 2020

Effect of high pressure and thermal processing on shelf life and quality of strawberry purée and juice

… and thermal processing on shelf life and quality of strawberry purée and …
Aaby, Kjersti; Grimsbo, Ingunn Haugland; Hovda, Maria Befring; Rode, Tone Mari
År: 2018

Kontaktperson

Prosjektleder:
Tone Mari Rode
Tel:  +47 907 27 253
tone.mari.rode@nofima.no

Info om nettstedet

  • Om nettsiden
  • Om iNOBox-prosjektet
  • Partnere
  • Tilgjengelighetserklæring (bokmål)