Hopp til hovedinnhold
Hva leter du etter?
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
Holdbarhet
Pulserende elektriske felt (PEF)
Matprodukt
Velg matprodukt
Egg
Meieri
Kjøtt
Grønnsaker
Teknologi
Velg teknologi
Høytrykk
Mikrobølger
Pulserende elektriske felt
Ultralyd
UV-lys
Plasma-aktivert vann
Kvalitetstrekk
Velg produktinfo
Bærekraft
Holdbarhet
Mattrygghet
Næringsverdi
Marked og innovasjon
Pulserende elektriske felt (PEF) og Holdbarhet
Nyttig informasjon om Pulserende elektriske felt (PEF) og Holdbarhet
Shelf-life of food products treated with ultrasound (PDF)
Shelf-life of food products treated with PEF (PDF)
Oversikt over bruksområder for PEF (PDF)
Holdbarhet på ulike produkter som er behandlet med PEF (PDF)
Artikler
Metabolomikk – et verktøy til å studere innholdsstoffer i mat
Hvordan PEF påvirker mattrygghet og holdbarhet
See more articles