Skip to main content
What are you looking for?
Sustainability
Market and innovation
About innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Sustainability
Market and innovation
About innovativefoodprocessing.no
Food safety
Meat
Food product
Choose food product
Eggs
Dairy
Meat
Vegetables
Technology
Choose technology
High pressure
Microwaves
Pulsed electric fields
Ultrasound
UV-light
Plasma activated water
Characteristic
Choose product info
Sustainability
Shelf life
Food safety
Nutrition
Market and innovation
Meat and Food safety
Test results
Hvordan påvirkes kyllingens holdbarhet av ulike behandlinger?
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket flatbiff
Mikrobiell reduksjon i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst
Mikrobiell reduksjon i UV-C-behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin
Holdbarhet etter UV-C-behandling – Vakuumpakket kyllingbryst
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket kyllingbryst
Reduksjon av patogener i UV-C -behandlet kjøtt – Vakuumpakket indrefilet av svin
See more test results