Skip to main content

What are you looking for?

  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Site logo

  • Nutrition Pulsed electric fields
    • Food product
      Choose food product
      • Eggs
      • Dairy
      • Meat
      • Vegetables
    • Technology
      Choose technology
      • High pressure
      • Microwaves
      • Pulsed electric fields
      • Ultrasound
      • UV-light
      • Plasma activated water
    • Characteristic
      Choose product info
      • Sustainability
      • Shelf life
      • Food safety
      • Nutrition
      • Market and innovation

    Pulsed electric fields and Nutrition

    Articles

    Prøver klar for analyse.

    Metabolomikk – et verktøy til å studere innholdsstoffer i mat

    See more articles

    Test results

    SEC of peptides generated during in vitro digestion

    Hvor godt fordøyes proteiner i kylling?

    Kyllingfileter i skiver

    Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling?

    Proteinfordøyelighet av flytende og koagulerte prøver av hele egg prosessert på ulike måter.

    Hvordan påvirkes fordøyelsen av egg?

    See more test results

    Contact person

    Project manager:
    Tone Mari Rode
    Phone: +47 90 72 72 53
    tone.mari.rode@nofima.no

    INOBOX

    • About innovativefoodprocessing.no
    • About iNOBox
    • Partners