Skip to main content
What are you looking for?
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
English
Norwegian Bokmål
Meny
åpne/lukke søk
English
Norwegian Bokmål
Bærekraft
Marked og innovasjon
Om innovativefoodprocessing.no
Pulsed electric fields
Meat
Food product
Choose food product
Eggs
Dairy
Meat
Vegetables
Technology
Choose technology
High pressure
Microwaves
Pulsed electric fields
Ultrasound
UV-light
Plasma activated water
Characteristic
Choose product info
Sustainability
Shelf life
Food safety
Nutrition
Market and innovation
Meat and Pulsed electric fields
Useful info about Meat and Pulsed electric fields
Oversikt over bruksområder for PEF
Holdbarhet på ulike produkter som er behandlet med PEF
Test results
Hvor godt fordøyes proteiner i kylling?
Hvordan er metabolittsammensetningen i kylling?
Kan PEF forbedre spekematproduksjon?
Kan PEF fryse kylling raskere?
See more test results