Hopp til hovedinnhold

Hva leter du etter?

  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • English
  • Norwegian Bokmål
  • Bærekraft
  • Marked og innovasjon
  • Om innovativefoodprocessing.no

Nettstedslogo

  • Høytrykk Egg
    • Matprodukt
      Velg matprodukt
      • Egg
      • Meieri
      • Kjøtt
      • Grønnsaker
    • Teknologi
      Velg teknologi
      • Høytrykk
      • Mikrobølger
      • Pulserende elektriske felt
      • Ultralyd
      • UV-lys
      • Plasma-aktivert vann
    • Kvalitetstrekk
      Velg produktinfo
      • Bærekraft
      • Holdbarhet
      • Mattrygghet
      • Næringsverdi
      • Marked og innovasjon

    Egg og Høytrykk

    Nyttig informasjon om Egg og Høytrykk
    Effects of HPP and Thermal Pasteurization in fruit and vegetable juices Bioavailability of nutrients in foods processed by HPP Effect of HPP in physiochemical properties and compounds of low molecular weight

    Artikler

    Prøver klar for analyse.

    Metabolomikk – et verktøy til å studere innholdsstoffer i mat

    See more articles

    Testresultater

    Eggemasse

    Hvor lenge er eggemasse holdbar med høytrykk?

    Proteinfordøyelighet av flytende og koagulerte prøver av hele egg prosessert på ulike måter.

    Hvordan påvirkes fordøyelsen av egg?

    Se flere testresultat

    Kontaktperson

    Prosjektleder:
    Tone Mari Rode
    Tel:  +47 907 27 253
    tone.mari.rode@nofima.no

    Info om nettstedet

    • Om innovativefoodprocessing.no
    • Om iNOBox-prosjektet
    • Partnere